the AM!GOS

imagegavle

Som du förstår på bandnamnet är detta ett gäng glada kompisar, alla med lång erfarenhet av att underhålla och spela för den mest kräsna publiken! 
Oavsett förutsättningarna ser bandet till att alltid leverera musik & underhållning av högsta kvalitet!

Gamla hits! Nya hits! Sköna hits! Bortglömda hits!

De har spelat på små som stora scener med en publik på allt från 90 personer till över 20,000 personer!

Trots att medlemmarna arbetar på turnéer, shower, inspelningar och tv-program så har man ändå lyckats hinna med att höja temperaturen på krogar, event, fartyg, festivaler, företags & privatfester som partybandet the AM!GOS i över 15 år! 

Bandets styrka är att man passar in i alla möjliga sammanhang och du som kund ska alltid kunna känna dig lugn och säker på att det blir en bra kväll/fest/konferens.

image1-4

the AM!GOS är inte bara ett flexibelt band rent musikaliskt utan de kan även välja att vara 3-5 personer på scenen.(eller utökas ännu större med t.ex blåssektion)
Kanske en mer akustik variant passar eran fest, inga problem!
Allt efter vad som lämpar sig bäst för de olika spelningarna, önskemål från kunden och ibland även en rent ekonomisk fråga…

Självklart kompar bandet artister och hjälper till med mingel, prisutdelningar, musiklekar, quiz, personalspex etc.
Medlemmarna har jobbat med de flesta av landets mest omtyckta artister som t.ex: Uggla, Lena PH, Sven Ingvars, Di Leva, Just D, Peter Jöback, Carola mfl. och arbetar med produktioner som t.ex Let´s dance, Allsång på skansen, Diggeloo m.fl.

Möjligheterna är nästintill oändliga…  Välkommen med din förfrågan.

Ta kontakt med oss HÄR

 facebook

Tillbaka

Bilder:

Videos: