Info

Hej, jag heter Jonas Astinder och utgår från Uppsala/Stockholm.
Tidigt var musik det jag var mest intresserad av och därför känns det galet kul att i drygt 25 år ha kunnat arbeta med just musik & underhållning!! 
Frågar ni mig så tycker jag att det är världens bästa jobb 😉

Jag gör varje år mellan 100-120 olika sorters roliga små och stora spelningar…
Det kan vara ensam som trubadur eller konferencier, som en skön liten duo/trio, med något av de fantastiska band jag spelar med kanske tillsammans med någon skön artist.  
Läs mer under ”Tjänster”.

Om jag måste välja så gillar jag mest de spelningar där inget är bestämt, inga låtordningar, inga ramar och det är oftast dessa som blir absolut bäst och de man verkligen minns.
Att skapa stämning sk. ”rum i rummet”, träffa glada positiva människor, få folk att slappna av och skratta lite en kväll är precis lika kul och viktigt för mig som de jag spelar för! Det betyder däremot inte att jag bara gör det på skoj eller för den delen tackar ja till vad som helst eftersom det är trots allt ett yrke som jag tar seriöst. MEN att trivas på jobbet, ha lite distans, skratta & ha skoj har dock ingen människa mått dåligt av! ♥

Att vara lyhörd och pålitlig är för mig en självklarhet, men det måste alltid finnas plats för spontanitet och den rätta känslan för att enkelt och smidigt lösa situationer som man inte räknat med.
Det tror jag är en stor orsak till att de jag jobbar åt känner sig trygga och nöjda så därför är många engagemang för återkommande kunder.
Just detta är också en anledning till att jag inte har massa coola videoklipp eller inspelningar eftersom ”djungeltrumman” och att faktiskt leverera fortfarande är den absolut bästa reklamen!

Jag har nu hunnit göra över 4500 spelningar på events, konserterer, företag, mässor, fartyg, krogar, after-ski/after-beach, melodifestivalen, nöjesfält, konferenser, privatfester, köpcentrum mm.

Att ingen spelning är den andra lik är exakt det som jag uppskattar allra mest med mitt jobb!

 

Logotype16
Adress-web