Info

Hej, jag heter Jonas Astinder och utgår från Uppsala/Stockholm.
Musik var något som jag väldigt tidigt insåg att jag var mest intresserad av och därför känns det galet kul att i över 25 år haft förmånen att få arbeta med just musik & underhållning! Frågar ni mig så tycker jag såklart att det är världens bästa jobb!

Jag gör idag ca. 90-110 olika sorters stora som små spelningar per år och dessa kan antingen vara ensam som trubadur eller konferencier eller som en skön liten duo/trio eller tillsammans med något av de fantastiska band jag spelar med och då kanske ihop med någon artist.   Läs mer under ”Tjänster”.

Att skapa en skön stämning, träffa glada positiva människor, få folk att slappna av och skratta lite en kväll är precis lika kul och viktigt för mig som de jag spelar för! Att vara pålitlig och seriös är en självklarhet, men att trivas på jobbet, ha lite distans, skratta och ha skoj har ingen människa mått dåligt av! ♥

Jag har nu gjort ca. 4000 spelningar och speldagar på events, konserter, företag, mässor, fartyg, krogar, After Ski/After Beach, turnerat med melodifestivalen, nöjesfält, konferenser, privatfester, köpcentrum mm.
Det häftiga är att det fortfarande är precis lika roligt!

Att ingen spelning är den andra lik är det jag gillar absolut mest!

Adress-web