Underhållning

Oftast är man rätt snabb med att planera för en artist, livemusik, dj eller dyl. till en fest eller event. Vad många glömmer är de där detaljerna som sätter pricken över i och ramar in kvällen. Att ha ett ”white party” är ett bra exempel på vad något väldigt enkelt ändå ger en annan känsla och det finns så många olika sorters underhållning och ideér som kan fungera på liknande sätt, men vad ska man välja?

Pianobar, trolleri/closeup, show, jazztrio, eldartist, ”Barhänget”, klassisk musiker, tävling i stil med ”På spåret”, saxofonist till dj, live-karaoke, akrobatik, standup, dansare, spelmaskiner/aktivitet… 

Fundera på vad syftet är och vad man vill få ut av en programpunkt. Ska det vara roligt och underhållande, intressant, vackert, medryckande, avslappnande, överraskande, informativt, chockerande, säljande?

Här kommer några korta beskrivningar:

Magiker
Passar under ett mingel med close up magi, men även från en scen senare under middagen.

Barhänget
Efter middagen väljer många ”Barhänget/Myshörnan” där man i en avskild del önskar låtar som en DJ sällan spelar. En trubadur, duo eller kanske bandet som spelade tidigare står för denna programpunkt. Detta passar även väldigt bra vid lite större fester med blandade åldrar då en dj spelar i en annan del!

Pianobar
Perfekt som mingel och blir en snygg inledning på en fest, men mycket uppskattat som samlingspunkt även efter middagen.

Live karaoke
Alltså, detta är galet kul!
Att se någon man känner och absolut inte har väntat sig gå upp på en scen är väldigt populärt!

Det kan vara upplagt som ett tävlingsmoment eller bara ren underhållning och man kan välja till proffshjälp med kostym, hår/make-up, sångcoach, öva med bandet innan…


Som du märker finns det otroligt mycket man kan boka in, hör av dig så förklarar jag mer.

Tillbaka